blog Image

Inspiratie op pinterest

Wij kunnen er in verdwalen! Er is zoveel te zien op Pinterest. Het is een prikbord waar je lekker op los kunt prikken. Inspiratie is er in overvloed. Of het nu inspiratie is voor je interieur of voor mode, dat maakt niks uit. Wij hebben een start gemaakt met ons Pinterest account. 
 
Welke plaatjes willen wij graag met jullie delen? Onze interesse licht op het gebied van vloeren, binnenzonwering en gordijnen. We houden er van om de nieuwste interieur trends te ontdekken, maar ook frisse nieuwe kleuren. We hebben een gordijn bord, waar je inspiratie vindt in de mooiste stoffen, prints en combinaties. Ook hebben we een bord voor vloeren aangemaakt. Van lichte vloeren tot klassieke donkere houten vloeren. Elke bijzondere houten vloer die wij tegen komen slaan we voor je op! Op het gebied van binnenzonwering kun je ook de mooiste plaatjes vinden. Denk aan gave houtlook jaloezieën of juist rolgordijnen in kleur! 
 
Ook willen we jullie graag inspireren met onze eigen collectie. Dit verdient natuurlijk ook een bord. We plaatsen hier mooie sfeerbeelden op van onze collectie in trendy interieurs. In de toekomst zullen er vast nog meer borden ontstaan, omdat er natuurlijk zoveel te pinnen is. 

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan gauw een kijkje op ons Pinterest account en ga ons volgen.