blog Image

Voorjaar gordijnen

De lente komt eraan. Het is tijd om je huis weer lenteproof te maken. Mooie bloemen, frisse kleurtjes en fijne materialen mogen het huis in. Je kunt de zachte tinten terug laten komen in de gordijnen. Je huis is gelijk lenteproof! Gordijnen zijn vaak aanwezig in de ruimte. Dit vindt iedereen vaak lastig om met kleur te werken. Wij zeggen gewoon doen! Kleur kan tegenwoordig in elke ruimte. De slaapkamer, kinderkamer of gewoon in de woonkamer. Niks is te gek. 

Een echte lentekleur is poederroze. Je kunt poederroze met veel kleuren combineren. Roze gecombineerd met zwart geeft een stoere uitstraling! Roze met oranjetinten en een touch of geel geeft de ruimte een licht en vrolijk gevoel. 

 

Prints op de muur of op je gordijn? Je kunt er alle kanten mee op. Tegenwoordig zijn er zoveel hippe prints die je kunt kiezen voor gordijnen. Denk aan strakke lijnen, grafische prints of abstracte vormen. 

 

Ook de citroengele kleur in gordijnen is een echte eyecatcher! Van deze kleur wordt je echt vrolijk en de lente is gelijk in huis. De kleur is perfect te combineren met grijstinten of met de kleur groen die weer terug kan komen in planten.