blog Image

Onderhoudsadvies

Blue Dolphin is de specialist als het gaat om duurzame bescherming van uw houten vloer. U kunt bij ons ook terecht voor het kleuren van uw parket en het onderhoud met olie, hardwax of lak afgewerkte houten vloer. Van klassiek tot modern, wij hebben alle kleuren in huis om uw hout naar uw wens te behandelen.

Onze houtveredelings producten zijn te koop bij de door ons geselecteerde dealers en geautoriseerde webshops. Heeft u behoefte aan advies op maat? Uw dealer helpt u graag verder! 

Het beschermen van uw kostbare hout moet natuurlijk goed gebeuren. Blue Dolphin biedt u een ruime keuze aan houtafwerkingsproducten. Binnen het assortiment van Blue Dolphin heeft u de keuze uit een groot aantal duurzame producten om uw houten vloer, meubelen of buitenhout te beschermen. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen zoals One Coat 2K olie, hardwax-olie of lak. Ook voor tropische houtsoorten zijn er diverse afwerkingen mogelijk. Welke afwerking geschikt is voor een bepaalde houtsoort kunt u eenvoudig aflezen in de Blue Dolphin Houtafwerkingswijzer. Om de juiste keuze te maken, kunt u terecht voor advies bij onze Blue Dolphin dealers.

Smaak is iets heel persoonlijks, daarom hebben wij een ruim aanbod sfeervolle, levendige kleuren. Het Blue Dolphin kleuren assortiment bestaat uit de volgende twee productlijnen: 'One Coat 2K Oil' of 'Eco Kleurolie'. Beide kleurlijnen bevatten eigen unieke kleuren, wat zorgt voor een ruim en divers aanbod. Kies de kleur en afwerking die bij u past en creëer zo uw eigen sfeer in uw huis.

Onderhoud is essentieel om uw houten vloer in topconditie te houden. Blue Dolphin beschikt over een ruim assortiment onderhoudsproducten, geschikt voor ieder soort afwerking. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de afwerking en uw wensen en behoeften.