blog Image

Histor trendkleur 2019!

Het is een elegante, diepgroene kleur die zorgt voor een groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. 

De mooie groene kleur kan gecombineerd worden met veel verschillende woonstijlen. Denk aan een klassieke woonstijl met donkere eiken meubels of een donker eiken visgraatvloer. Ga je juist voor een Scandinavische look? Dan kan deze kleur in combinatie met andere groentinten echt een gaaf geheel vormen. De Quiet Clearing kleur past ook perfect in een huis met een industriële sfeer. Combineer de hippe Histor kleur met planten, staal en hout. 

 

De donkergroene kleur op de muur kan al gauw een te donker vlak vormen. Om dit te voorkomen kun je verschillende dingen doen. Plaats grote witte lijsten op de wand, zodat de wand een speels effect krijgt. Je wand wordt daardoor een echte eyecatcher in de kamer. Of plaats een groot schilderij aan de muur. Het schilderij springt er dan uit.  

De Histor kleur Quiet Clearing kan ik elke ruimte. Zelfs de slaapkamer of keuken. Combineer de groene kleur met een tintje roze en goud. Dit geeft een echt luxe uitstraling aan de ruimte.