blog Image

Hippe vloerkleden

Een vloerkleed uitzoeken is best lastig. Het kleed moet bij de vloer, bank en eventueel ook de gordijnen passen. Nu heb je de ruime keuze uit neutrale vloerkleden. Dit zijn kleden in een gewoon effen kleur, maar wil je juist net even wat anders? Dan hebben wij hier wat gave vloerkleden voor je op een rijtje gezet:


 
In onze samenwerking met Mart Visser zijn mooie vloerkleden ontstaan. De inspiratie die Mart Visser heeft zijn terug gebracht in de ontwerpen van de kleden. Zo kun je in de kleden een bakstenen motief terugzien of een gave structuur wat lijkt op een luchtfoto. Bekijk hier de Mart Visser collectie. 
 
Niet bloemen aan de muur, maar op de grond? Ja dat kan! Deze mooie kleden heeft Karpi in haar collectie. De bloemen zijn een echte eyecatcher op de vloer. Omdat er zoveel kleur in de bloemen zit, past het overal bij. Een gekleurde bank bij dit kleed kan bijvoorbeeld hartstikke goed. 

 
 
Een trend die volgens ons nooit overgaat is de marmerlook. Je ziet het in tafels, aanrechtbladen of kleinere accessoires zoals bloempotjes. Nu is de marmerlook ook in vloerkleden te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een gekleurde, donkere of juist de lichte witte marmerlook. Het motief heeft een luxe uitstraling.