Lifestyle-interior heeft een groeiende vraag ontdekt naar de mogelijkheid om online goed onderling te combineren producten op het gebied van woninginrichting te bekijken. Zo is lifestyle-interior ontstaan en momenteel zijn onze producten te vinden bij meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland.

link youtube filmpje

 

Door nauw samen te werken met onze dealers kunnen wij de service bieden die u wenst. Advies bij het kiezen van een type vloer of hulp bij het opmeten van uw gordijnen. Door onze dealers maken wij het inrichten van uw woning eenvoudig.

De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen,binnenzonwering en comfortabele vloeren van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Een van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur, of een elegante transparant als gordijn in een romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.

Onze collectie groeit nog steeds en onze afdeling inkoop is actief bezig met het zoeken naar goede aanvullingen op de lifestyle-interior collectie, zowel op het gebied van kleur en stijl maar ook op technische vlak houden wij de trends en vernieuwingen in de gaten.

Kleur

Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer. Bij het samenstellen van onze lifestyle-interior collectie is kleur naast materiaal een belangrijke factor. Een vloer wordt gekozen voor een langere periode en er wordt dan al snel voor basic tinten gekozen. Toch hoeft het kiezen voor een basic tint niet meteen beige, wit of grijs te zijn. Binnen deze kleuren zoeken wij naar basic met een twist en volgen de laatste trends. I.p.v. het standaard beige zoeken wij naar een mooie parelmoer en een antraciet tint heeft bij ons een warme paars nuance.

Harde vloeren

De juiste vloer voor de juiste ruimte. Onze lifestyle-interior collectie bestaat uit verschillende soorten vloeren. Vinyl en laminaat zijn momenteel de bekendste type vloeren, nieuw binnen de vloerenbranche is de PVC vloer. Al deze type vloeren leveren wij met 10 jaar garantie. Waar moet u op letten bij het kiezen van de vloer? Er zijn diverse factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij de keuze en ook de manier van onderhoud. Onze dealers kunnen u hierbij adviseren of vul uw vraag in bij ons contact formulier.

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor je interieur kan overal. Natuur - Reizen - Tijdschriften - Kunst en tegenwoordig natuurlijk ook door te surfen op het internet. Ook wij halen onze inspiratie overal vandaan. Voor onze nieuwste lijn uit de stoffencollectie "Colorfull Life" hebben wij onze inspiratie gehaald uit een mix van moderne kunst en fashion. Een kleurrijke collectie stoffen met een mooi lijnen spel.